Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 december 2014, 16:09

Dode man aangetroffen in woning Frederik Hendrikstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:06 uur

AMSTERDAM – Op zondagavond 7 december heeft de politie het lichaam van een man gevonden in een woning aan de Frederik Hendrikstraat. Omdat het lijkt te gaan om een misdrijf is de recherche een onderzoek gestart. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.

 

Naar aanleiding van binnengekomen informatie, gingen agenten zondag rond 18.50 uur naar een woning aan de Frederik Hendrikstraat. Daar troffen zij het lichaam van een man aan, in verdachte omstandigheden. De recherche en specialisten van de forensische opsporing startten direct een onderzoek.

 

Sectie

De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel vastgesteld, maar het gaat vermoedelijk om de 43-jarige bewoner van het huis. Woensdag 10 december zal sectie op het lichaam worden verricht om de doodsoorzaak vast te stellen.

 

Onderzoek

In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die in het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 december bij de woning in de Frederik Hendrikstraat iets opvallends hebben gezien. Ook wil het onderzoeksteam graag spreken met mensen die de man kenden, om zo meer inzicht te krijgen in zijn levenspatroon. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven over deze zaak kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.