Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 december 2014, 12:19

Vrouw betrapt drie inbrekers in haar huis

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

InbrekerAMSTERDAM – Drie verdachten breken dinsdagmiddag 21 oktober in bij een woning aan de Streefkerkerstraat in Amsterdam Zuidoost. Ze worden betrapt door de bewoonster. Twee verdachten worden opgepakt bij het metrostation Gein.

 

De bewoonster komt thuis en ziet haar voordeur op een kier staan. Het slot van de voordeur is kapot en de cilinder is eruit gehaald. Ze kijkt in haar woning, maar ziet daar niemand. Ze loopt naar de trappenhal om te kijken of daar iemand was, maar ziet ook daar niemand. Ze gaat dan haar huis binnen en wil haar man bellen. Dan gaat de voordeur open en stapt een jongeman naar binnen. Hij loopt direct door naar de kinderkamer.

 

Hij schrikt als de vrouw naar hem roept dat hij weg moet wezen en rent dan snel naar buiten. Daar roept hij iets tegen iemand. De bewoonster hoort dan meerdere voetstappen naar beneden rennen. De vrouw belt de politie en geeft een helder signalement door. Op basis daarvan konden kort na de inbraak twee verdachten worden aangehouden op metrostation Gein. De derde verdachte weet te ontkomen. Hij staat goed op beeld op camera’s van het metrostation.

 

Tips
Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw tip ook telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Wenst u anoniem te blijven, dan kunt u uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.