Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 december 2014, 11:42

Mannen beschoten vanuit voorbij rijdende auto Zeeburg

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – De politie onderzoekt een schietincident dat rond 7.00 uur op 14 december plaatsvond in de omgeving van Zeeburg. Twee mannen raakten daarbij gewond.

 

Rond 8 uur vanochtend kreeg de politie informatie dat er twee personen met schotwonden opgenomen waren in het ziekenhuis. In het ziekenhuis spraken rechercheurs met twee mannen; de een (26) heeft een schotwond in zijn arm, de ander (21) in zijn nek.

 

De gewonden verklaarden niet precies te weten wat er is gebeurd. Zij zouden in de vroege ochtend zijn gelopen van Amsterdam Oost naar Noord, via de Amsterdamse brug en de Schellingwouderbrug. Op een van deze bruggen zouden zij zijn beschoten vanuit een voorbij rijdende auto. Het is onduidelijk hoe vaak er geschoten is. Mogelijk zijn de twee mannen door een en dezelfde kogel geraakt.

 

Getuigen
De politie onderzoekt de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Wie heeft vanochtend vroeg iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van Zeeburg? Wie heeft de mannen zien lopen of een auto zien rijden rond dit tijdstip? Mensen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen die anoniem willen blijven kunnen ook bellen met meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons