Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 december 2014, 11:09

Man Frederik Hendrikstraat door misdrijf om het leven gekomen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – De dode man die zondag 7 december in een woning aan de Frederik Hendrikstraat is gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie heeft een verdachte aangehouden.

 

Zondagavond 7 december vond de politie het lichaam van een dode man in een woning aan de Frederik Hendrikstraat. De recherche startte een onderzoek. Ook werd er sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. Het onderzoek heeft uitgewezen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

 

Verdachte aangehouden

De politie heeft in deze zaak een 35-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van moord of doodslag. De verdachte zal op dinsdag 16 december worden voorgeleid.

 

Getuigenoproep

Het onderzoek is nog in volle gang en de politie komt nog steeds graag in contact met getuigen. Het onderzoeksteam wil graag spreken met mensen die in het weekend van zaterdag 6 december en zondag 7 december iets opvallends hebben gezien in de Frederik Hendrikstraat. Ook mensen die het slachtoffer kenden worden opgeroepen om zich te melden. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.