Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 december 2014, 13:54

Getuigenoproep liquidatie Uiterwaardenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een liquidatie, waarbij het slachtoffer op 9 december voor de deur van een bar aan de Uiterwaardenstraat overleed.

 

Die dinsdagavond omstreeks 23.00 uur overleed een 25-jarige man aan diverse schotverwondingen. Hij bevond zich op dat moment voor de deur van de River Side Bar, welke gevestigd is aan de Uiterwaardenstraat, op de kruising met de Rijnstraat. De recherche startte een onderzoek dat nog in volle gang is. Door de politie is onder andere een uitgebreid buurtonderzoek verricht.

 

Getuigenoproep

Mogelijk zijn er getuigen die iets gezien of gehoord hebben tussen 22.45 uur en 23.15 uur, maar die niet in de directe omgeving van de plaats delict wonen. Het onderzoeksteam vraagt hen om contact op te nemen. Verder is het team op zoek naar personen die eerste hulp hebben verleend aan het slachtoffer, of die aanwezig waren in de River Side Bar. Niet iedereen heeft zich die avond gemeld bij de politie. Het onderzoeksteam zou hen ook graag willen spreken.

 

Neem contact op

Iedereen die meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 men kan ook contact opnemen met het Team Nationale Criminele Inlichtingen via 079-3458999. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.