Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 december 2014, 17:58

Inbrekers Cycladenlaan op heterdaad betrapt

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – Na een melding van een inbraak heterdaad zijn op donderdagmorgen 18 december aan de Cycladenlaan in Amsterdam West twee personen aangehouden. Beide mannen komen uit Amsterdam en zijn 24 en 25 jaar oud.

 

Rond tien voor half 12 wordt door getuigen gezien dat er wordt ingebroken in een woning aan de Cycladenlaan. Er wordt direct gebeld met 112 waarna meerdere politie-eenheden ter plaatse komen.

 

Een verdachte probeert te ontkomen door via de achtertuin van de woning en de daarachter liggende sloot weg te komen. Ook politiemensen gaan te water en weten de verdachte in zijn kraag te grijpen. Een tweede verdachte tracht via de omliggende tuinen uit handen van de politie te blijven. Met behulp van buurtbewoners die de politiemensen zijn verschuilplek verklappen wordt ook deze man opgepakt. Naar een mogelijke derde verdachte wordt nog even gezocht middels een politiehelikopter, echter deze wordt niet meer aangetroffen.

 

De politie roept de burger blijvend op, in het kader van het donkere dagen offensief, alle verdachte personen of handelingen te melden via 112.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons