Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 december 2014, 17:58

Inbrekers Cycladenlaan op heterdaad betrapt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

AMSTERDAM – Na een melding van een inbraak heterdaad zijn op donderdagmorgen 18 december aan de Cycladenlaan in Amsterdam West twee personen aangehouden. Beide mannen komen uit Amsterdam en zijn 24 en 25 jaar oud.

 

Rond tien voor half 12 wordt door getuigen gezien dat er wordt ingebroken in een woning aan de Cycladenlaan. Er wordt direct gebeld met 112 waarna meerdere politie-eenheden ter plaatse komen.

 

Een verdachte probeert te ontkomen door via de achtertuin van de woning en de daarachter liggende sloot weg te komen. Ook politiemensen gaan te water en weten de verdachte in zijn kraag te grijpen. Een tweede verdachte tracht via de omliggende tuinen uit handen van de politie te blijven. Met behulp van buurtbewoners die de politiemensen zijn verschuilplek verklappen wordt ook deze man opgepakt. Naar een mogelijke derde verdachte wordt nog even gezocht middels een politiehelikopter, echter deze wordt niet meer aangetroffen.

 

De politie roept de burger blijvend op, in het kader van het donkere dagen offensief, alle verdachte personen of handelingen te melden via 112.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.