Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 december 2014, 10:01

Man stormt bus in en mishandelt en bedreigt de chauffeur

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

BusAMSTERDAM – Een buschauffeur van nachtbus 358 is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 oktober mishandeld en bedreigd door een man die plotseling de bus in stormt.

 

Omstreeks 04.15 uur stopt de buschauffeur bij het Leidseplein. Er stappen enkele mensen in die voorin op hun beurt wachten om een kaartje te kopen. Dan wringt een man zich tussen deze passagiers door naar binnen. Hij roept “I’ll kill you” naar de buschauffeur en grijpt hem bij zijn kleding.

 

De buschauffeur schrikt en deinst naar achteren. Hierdoor scheurt zijn overhemd. De man blijft tegen hem in het engels schreeuwen en slaat hem met de vuist in zijn gezicht. Een omstander komt tussenbeide, maar de man rukt zich los en valt de chauffeur weer aan. Dan weten omstanders de man uit de bus te zetten. Ze zien dat hij op een fiets stapt en wegrijdt.

 

Tips
Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? Geef uw tip telefonisch door via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Wenst u anoniem te blijven, dan kunt u uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.