Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 december 2014, 9:37

Vrouw achtervolgt auto-inbreker

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Een 28-jarige man zonder vast woon- en of verblijfplaats is maandag 29 december op heterdaad aangehouden op verdenking van het plegen van auto-inbraken. De politie trof de man met een schroevendraaier aan in een auto met een ingeslagen ruit op de Laagte Kadijk. De politie kwam de man op het spoor door een alerte getuige die de man volgde tijdens meerdere inbraakpogingen.

 

Omstreeks 04.12 uur belde een vrouw via 112 de meldkamer van de politie met de mededeling dat zij een man volgde die bij meerdere auto’s een poging tot inbraak had gedaan. Zij hield de meldkamer tijdens het aanrijden van de politie op de hoogte van de positie van de autokraker. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam zat deze man op de rechter voorstoel van een auto, waarvan het rechter portierraam was ingeslagen. Nadat de man gesommeerd was om de schroevendraaier te laten vallen is hij aangehouden. De schroevendraaier is in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.