Redactie 112 0 reactie(s) wo 31 december 2014, 20:27

Slachtoffer schietincident Tussendek overleden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Het slachtoffer van het schietincident op Tussendek, een 44-jarige man uit Amsterdam, is aan zijn verwondingen overleden. De politie zoekt getuigen of mensen die mogelijk meer weten wat er zich heeft afgespeeld rondom dit schietincident. Zij kunnen contact opnemen op 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem 0800-7000.

 Om 15.40 uur kreeg de politie melding van een schietincident op Tussendek in Amsterdam-Noord. De politie trof in een auto een zwaargewonde man aan die ter plaatse en onderweg naar het ziekenhuis is gereanimeerd. In het ziekenhuis is hij later overleden.

 De politie zou ook graag willen spreken met diegenen die op RTV Noord Holland en AT5 hun verhaal hebben gedaan. Zij kunnen ook contact opnemen op de vermelde telefoonnummers.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.