Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 januari 2015, 17:07

Jongen (11) hand kwijt na afsteken Cobra 6

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

AMSTERDAM – Een 11-jarige jongen is donderdagavond 1 januari 2015 rond 18.00 uur één van zijn handen kwijtgeraakt bij het afsteken van een Cobra 6. Dit gebeurde in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost.

 

Het slachtoffer had, naar eigen zeggen, in het bijzijn van een 9-jarige jongen een gevonden stuk vuurwerk voorzien van de naam Cobra 6 gevonden. Er zou een kort lontje aan hebben gezeten. Toen de Cobra aangestoken werd ging die vrijwel direct af met als gevolg dat, van de oudste jongen, één van de handen werd afgerukt. Beide jongens zijn naar een ziekenhuis overgebracht om geopereerd en behandeld te worden. Het jongste slachtoffer had licht oogletsel en een snee in zijn hand kon worden gehecht.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.