Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 januari 2015, 17:11

Derde verdachte overval avondwinkel aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMTERDAM – De politie heeft op vrijdag 2 januari een derde verdachte aangehouden voor een overval op een avondwinkel twee weken geleden.

 

Op zondagavond 21 december vond de overval plaats op een avondwinkel aan de Nieuwe Maanstraat. Twee mannen waren de winkel binnengekomen en eisten van de winkeleigenaar onder bedreiging van een mes geld uit de kassa. Zij gingen er met een geldbedrag vandoor. Niemand raakte bij de overval gewond.

 

Twee verdachten

Agenten hielden vlak na de overval een zoekactie en hielden vijf mannen aan. De recherche startte een onderzoek. Van drie van de aangehouden mannen is vast komen te staan dat zij niets met de overval te maken hebben. De andere twee zitten nog vast. Hun betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht.

 

Derde verdachte aangehouden

Het onderzoek van de rechercheurs leidde naar een derde verdachte. Deze 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 2 januari in Rotterdam aangehouden. De politie zet het onderzoek voort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.