Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 januari 2015, 16:41

Inbrekers op heterdaad betrapt woning Kolfschotenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – In de vroege ochtend van zondag 4 januari heeft de politie drie mannen aangehouden in een woning aan de

Kolfschotenstraat in Amsterdam Zuidoost.

 

Het drietal – Amsterdammers van 20 en 22 jaar oud – wordt verdacht van inbraak in die woning. Een getuige hoorde rond 4.30 uur glasgerinkel en belde meteen de politie. Gealarmeerde agenten, waaronder een hondengeleider, waren snel ter plaatse. De mannen gaven zich bij het zien van de agenten over en liepen met hun handen op het hoofd de woning uit. Alle verdachten zijn aangehouden en inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris, de politie zet het onderzoek voort.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.