Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 januari 2015, 17:58

Zoekacties vermiste Noor uitgebreid

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – De politie breidt de zoekacties naar de vermiste Noorse Tore Grodem verder uit. Er zal deze week gezocht worden in het Vondelpark. Ook wordt opnieuw gezocht in het water van de Singelgracht.

 

Dinsdagavond 6 januari (tussen 18.00 en 18.30 uur) gaat de politie opnieuw zoeken naar de vermiste 21-jarige Tore Grodem in het water van de Singelgracht. De politie wordt hierbij ondersteund door defensie.

 

Sonarapparatuur

De politie heeft eerder al gezocht met sonarapparatuur, waarmee de bodem van het water verticaal afgespeurd is. Defensie beschikt over sonarapparatuur, waarmee ook horizontaal onder water gezocht kan worden. Mocht de vermiste Noor in het water terecht zijn gekomen en bijvoorbeeld vast is komen te zitten aan een woonboot, dan kan hij zo alsnog worden opgespoord.

 

Vondelpark

Ook gaat de politie deze week met gecertificeerde politiehonden zoeken in het Vondelpark.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.