Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 januari 2015, 16:17

Getuigen gezocht van vechtpartij op de Dam

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een ruzie op de Dam tussen een 43-jarige straatartiest uit Den Haag en een 40-jarige man uit IJmuiden.

 

Op vrijdag 26 december was de IJmuidenaar rond 17.30 uur met zijn gezin op de Dam en ze stonden te kijken bij de straatartiest. Op enig moment is er onenigheid ontstaan tussen het gezin en de straatartiest, waarrna de twee mannen elkaar te lijf gingen. Beide mannen, inclusief een zoon van de IJmuidenaar, liepen verwondingen op aan de ruzie. Het is bij de politie bekend dat meerdere personen getuige zijn geweest van de ruzie en de politie komt graag met hen in contact. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.