Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 januari 2015, 16:21

Politie houdt dieven verkeerskegelkarretje op A10 aan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – De politie heeft woensdagochtend 14 januari 2015 omstreeks 8.30 uur drie mannen aangehouden die kort daarvoor een kegelkarretje van Rijkswaterstaat hadden gestolen op de ringweg A10.

 

Een weginspecteur stond daar bij de afwikkeling van een aanrijding tussen twee voertuigen. De man was belast met de afsluiting van de A10 met de A2. Hij creëerde een afzetting door het plaatsen van kegels op het wegdek. Op enig moment stopte een bestelwagen met aanhanger. Een man stapte uit en pakte het kegelkarretje – bestemd voor de verplaatsing van de kegels van ongeveer vijf kilo per stuk – op en ging er vandoor.

 

Agenten zetten meteen de achtervolging in en hielden de drie mannen aan. Naast de diefstal bleek de bestuurder van de bestelwagen niet in het bezit van een rijbewijs en de aanhanger te zwaar beladen. Een andere inzittende stond landelijk gesignaleerd voor een niet betaalde geldboete. De bestuurder kreeg ook een proces-verbaal voor het onnodig stilstaan op de snelweg. Twee van de drie verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.