Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 10:36

Politie vindt wapens na overlast melding in Zuidoost

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

AMSTERDAM – In een boxruimte en woning aan de Alfred Döblinstraat in Zuidoost heeft de politie woensdagavond 14 januari drie wapens aangetroffen.

 

Agenten gingen omstreeks 22.00 uur in eerste instantie richting de boxruimte na een overlastmelding. In de box bleken vijf mannen te zitten. Één van hen – een 19-jarige Amsterdammer – was in het bezit van een vuurwapen. Vervolgens vond een huiszoeking plaats in een woning, waarbij nog twee wapens én gestolen goederen werden aangetroffen. De wapens en goederen zijn in beslag genomen, de vijf verdachten – allen Amsterdammers in de leeftijd van 19 tot 23 jaar – meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.