Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 januari 2015, 20:35

Doodgeschoten Turkse vrouw Pieter van der Werfstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

FlatAMSTERDAM – Woensdagavond 14 januari is kort na 22.00 uur een Turkse vrouw (60) op het balkon van haar woning aan de Pieter van der Werfstraat neergeschoten. Er werd meerdere malen geschoten en het lijkt erop dat de vrouw bewust het doelwit was. Ondanks reanimatiepogingen door de hulpdiensten overleed de zwaar gewonde vrouw in haar woning.

 

Bij de vlucht is gebruik gemaakt van een gestolen BMW-personenauto die brandend werd achtergelaten aan de Ben Hope in Amsterdam-Osdorp.

 

Getuigen en beeldmateriaal 
Het rechercheteam dat deze zaak onderzoekt is op zoek naar getuigen die zich nog niet gemeld hebben en wil ook graag spreken met mensen die meer achtergrondinformatie hebben over deze zaak. Ook willen ze graag met mensen in contact komen die foto’s of videomateriaal van de schietpartij, de vlucht of het brandend achterlaten van de BMW hebben gemaakt.

 

Vragen 
  • Wie is er op woensdagavond 14 januari 2015 kort na 22.00 uur getuige geweest van het doodschieten van de vrouw op haar balkon?
  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • Wie is er getuige geweest van het achterlaten en in brand steken van de BMW-personenauto aan de Ben Hope in Amsterdam-Osdorp?
  • Wie heeft er meer achtergrondinformatie over deze zaak?
  • Wie heeft er beeldmateriaal van de schietpartij, de vlucht of het brandend achterlaten van de BMW?

 

Tips 

Heeft u informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld MIsdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Zie ook:

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.