Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 januari 2015, 9:36

Man met geweld beroofd in lift Grubbehoeve

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

LifthalAMSTERDAM – Een 35-jarige man is maandagavond 5 augustus met geweld beroofd in een lift van een flat op Grubbehoeve in Zuidoost. Wie herkent de twee verdachten?

 

Het slachtoffer was rond 23.30 uur klaar met werken. Op het Amstelstation neemt hij de metro richting station Ganzenhoef, waar hij omstreeks 00.10 uur aankomt. Bij winkelcentrum Ganzenpoort gaat hij naar snackbar “Ganzenpoort” om wat te eten. Ongeveer 10 minuten is hij klaar en loopt in de richting van Grubbehoeve. Bij zijn flat aangekomen opent hij het portiek. Achter hem lopen twee mannen die iets harder gaan lopen om ook mee naar binnen te kunnen. De mannen gaan met het slachtoffer mee de lift in. 

 

In de lift wordt het slachtoffer door de mannen mishandeld. Hij krijgt van beiden onder andere harde klappen in zijn gezicht en als hij op de grond valt trappen ze hem. Dan pakken ze hem bij zijn hoofd en slaan hem tegen de liftdeuren. Het slachtoffer raakt hierna even buiten bewustzijn. Als hij bijkomt strompelt hij naar zijn huis. Daar merkt hij dat hij beroofd is van zijn portemonnee.

 

Signalementen: 
Twee donkergetinte jongemannen (vermoedelijk van Antilliaans/Surinaamse afkomst), rond de 20 jaar, normaal postuur. Opvallend was dat een van de verdachten een soort tanktop aan had en een grote tatoeage op zijn rechterarm / -schouder.

 

Tips 
Herkent u de mannen van de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? U kunt uw tip telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u uw tip liever anoniem doorgeven, bel dan naar Meld MIsdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.