Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 januari 2015, 10:07

Drie mannen breken kassa en kluis souvenirwinkel Damrak open

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

KluisAMSTERDAM – Drie inbrekers slaan in de vroege ochtend van zaterdag 08 november toe bij een souvenirwinkel aan het Damrak. Met enige moeite weten ze de kassa en de kluis open te breken en duizenden euro’s buit te maken.

 

Als de manager om 08.00 uur bij de winkel arriveert, ziet hij dat het slot uit de voordeur is getrokken. Hij kan zo naar binnen lopen. Binnen ontdekt hij dat de lade van de kassa open staat de kluis onder de kassa is opengebroken. Op camerabeelden is eerst even voor 04.00 uur een man te zien. Hij probeert een paar minuten met zijn blote handen zonder succes de kassalade en de kluis te openen. Een klein half uur later komt hij terug, met twee andere mannen, met gereedschap én een sporttas van Nike. Met zijn drieën lukt het hen uiteindelijk na acht minuten de kluis en niet lang daarna ook de kassa te forceren.

 

Camerabeelden 

De mannen kijken een aantal keer richting de camera, waardoor we van alle drie beelden van hun gezichten hebben.

 

Tips 

Herkent u de mannen op de beelden? Of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld MIsdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.