Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 januari 2015, 13:22

Brand supportershome Ajax aangestoken

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Uit forensisch onderzoek blijkt dat de brand in het supportershome van Ajax is aangestoken. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

 

In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 januari ontstond er brand bij het supportershome van Ajax aan De Passage. De brandweer bluste de brand.

 

Forensisch onderzoek

Forensisch rechercheurs van de politie startten een sporenonderzoek. Uit dat onderzoek is gebleken dat er sprake is van brandstichting. De recherche zet het onderzoek naar de daders voort.

 

Getuigenoproep

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Ooggetuigen en mensen met meer informatie over de daders wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.