Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 januari 2015, 10:13

Vrouw neergestoken bij woningoverval Bundlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Zaterdag 24 januari heeft een gewelddadige poging overval plaatsgevonden bij een woning aan de Bundlaan. Een vrouw raakte gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Aan het einde van de middag om iets voor half zes belden drie jongens aan bij een woning aan de Bundlaan. De 73-jarige bewoonster deed open en het drietal probeerde haar te overvallen. De jongens mishandelden de vrouw en staken haar met een voorwerp. Vervolgens sloegen ze op de vlucht. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de daders, maar zij zijn niet meer gevonden.

 

Naar ziekenhuis

Het slachtoffer moest behandeld worden aan haar verwondingen en is naar het ziekenhuis gebracht. Naar omstandigheden gaat het goed met de vrouw.

 

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart. In verband met dat onderzoek komen rechercheurs graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Personen die anoniem willen blijven omdat ze meer weten over wie verantwoordelijk zijn voor deze gewelddadige poging overval, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.