Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 januari 2015, 13:45

Derde verdachte inbraak Streefkerkstraat meldt zich

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – Een 24-jarige man uit Zuidoost heeft zich donderdag 22 januari 2015 gemeld op het politiebureau aan de Flierbosdreef. De politie zocht de man in verband met een woninginbraak aan de Streefkerkstraat op 21 oktober 2014. De man is vrijdag 23 januari voorgeleid aan de officier van justitie en mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

 

De politie gaf zijn signalement vrij op AT5 tijdens uitzendingen van Bureau 020 in december en januari. Twee verdachten van 20 uit Amsterdam Zuidoost en Lelystad waren al kort na de inbraak aangehouden. De politie trof hen op het metrostation Gein op basis van een helder signalement. De bewoonster betrapte de inbrekers op heterdaad en belde direct de politie. Bij de inbraak was de cilinder uit het slot van de voordeur getrokken.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons