Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 januari 2015, 18:00

Man liggend op straat van eigendommen beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:07 uur

AMSTERDAM – Zondagochtend 25 januari is een 45-jarige man beroofd en mishandeld op het Gulden Winckelplantsoen. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Terwijl de man die ochtend naar huis liep, raakte hij even voor half zes in gesprek met twee onbekende mannen nabij het Gulden Winckelplantsoen. Dit gesprek kreeg echter een nare wending toen deze mannen hem plotseling uitscholden voor onder andere “vieze homo” en hem mishandelden. Terwijl het slachtoffer op de grond lag, moest hij zijn zakken leeghalen.

 

Op een gegeven moment lukte het hem om weg te rennen. Het tweetal is er met zijn telefoon en portemonnee vandoor gegaan. Het slachtoffer is nagekeken in het ziekenhuis, en heeft schaafwonden en blauwe plekken aan de straatroof overgehouden.

 

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Aan mensen die iets gezien hebben of weten wie verantwoordelijk zijn voor deze beroving en mishandeling, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.