Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 januari 2015, 18:07

Jongens (13) op fiets mishandeld

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Op vrijdagmiddag 23 januari zijn twee jongens mishandeld op de Buiksloterweg. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 16.00 uur fietste een 13-jarige jongen uit Amsterdam met een eveneens 13-jarig vriendje uit Amsterdam over de Buiksloterweg. Daar werden zij aangesproken door meerdere jongens. Eén van de vrienden kreeg een duw, waardoor zij beiden ten val kwamen. Ook werden zij mishandeld. Vervolgens renden de daders weg in de richting van de pont aan de Buiksloterweg.

 

Signalementen

De daders zijn meerdere lichtgetinte jongens van ongeveer 15 jaar oud. Enkelen van hen hebben een slank postuur, een ander is mollig. Ze hadden een oude grijze fiets bij zich en één van hen droeg een muts. De jongens zijn tussen de 1.55 en 1.70 meter lang.

 

Getuigen gezocht

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Mensen met meer informatie over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.