Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 10:12

Man omgekomen bij schietpartij Wolbrantskerkweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 januari heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Wolbrantskerkweg. Het slachtoffer werd rond 02.20 uur op straat onder vuur genomen. Hierbij is gebruikgemaakt van een automatische wapen.

 

Getuigen hoorden meerdere schoten en hebben direct de politie gebeld. Hulpdiensten hebben de man nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

 

Identiteit slachtoffer

Onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer heeft duidelijk gemaakt dat het meer dan vermoedelijk om een 37-jarige man uit Ghana gaat die in Amsterdam verbleef. Uit het eerste onderzoek naar de achtergrond van het slachtoffer is op dit moment niets naar voren gekomen wat hem in verband brengt met zware criminaliteit. De politie komt graag in contact met mensen die het slachtoffer kenden.

 

Onderzoek

Getuigen hebben gezien dat een donkere auto is weggereden na het schietincident. De politie is direct een groot onderzoek gestart op de locatie en in de omgeving. De politiehelikopter heeft samen met eenheden op de grond gezocht naar de mogelijke vluchtauto. Vooralsnog zijn geen verdachten aangehouden. De recherche komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.