Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 11:00

Herrieschopper in trein slaat man op oog

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Zaterdag 24 januari is in de trein van Schiphol naar Amsterdam een man mishandeld. De politie heeft een verdachte aangehouden en zoekt nog getuigen.

 

In de trein die rond kwart over twee vanaf Schiphol vertrekt richting Amsterdam Centraal is het die dag druk; er zijn geen zitplaatsen meer vrij. Op een gegeven moment wordt een passagier vervelend en treitert een medereiziger. Op het moment dat hij agressief begint te worden, grijpt een andere reiziger – het latere slachtoffer – in en vraagt de herrieschopper of hij op wil houden. Die laatste reageert daarop zeer aggresief en slaat het slachtoffer (21) direct op zijn oog. 

 

Andere reizigers bellen de politie, die zowel het slachtoffer als de verdachte (een 25-jarige Schot) op Amsterdam Centraal opvangen. De verdachte is ook na zijn aanhouding nog recalcitrant; hij probeert in de politieauto uit zijn boeien te ontsnappen en schopt hard tegen de bijrijdersstoel aan.

 

Omdat de verklaringen van verdachte en slachtoffer niet overeenkomen is de politie op zoek naar getuigen van het voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.