Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 13:06

Getuigen gezocht: Man in voet geschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagavond 27 januari is een man in zijn voet geschoten. Omdat niet precies duidelijk is wat er gebeurd is, komt de politie graag in contact met getuigen.

 

Rond 20.05 uur zagen surveillerende agenten een strompelende man een horecagelegenheid aan de Zilverschoonstraat binnen gaan. Agenten namen poolshoogte en het bleek dat de man in zijn voet geschoten was. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht.

 

Locatie onduidelijk

De politie heeft de zaak in onderzoek. Agenten hebben dezelfde avond nog een buurtonderzoek verricht. Er is nog veel onduidelijk over wat er precies gebeurd is. Onder andere de locatie waar het incident plaatsvond is nog niet bekend. Het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan.

 

Getuigen gezocht

In verband met onder andere de ontbrekende locatie is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak, bijvoorbeeld over de locatie of de mogelijke dader of daders, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.