Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 13:13

Getuigenoproep: Man in been geschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:07 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagavond 27 januari is een man in zijn been geschoten. De politie zoekt getuigen van het incident.

 

Rond 22.05 uur kreeg de politie de melding van een steekincident op de Meteorenweg. Ter plaatse troffen agenten een man met een verwonding aan zijn been aan. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens de behandeling van de wond bleek dat het niet om een steekincident maar om een schietincident ging.

 

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart en heeft onder andere een buurtonderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan.

 

Getuigen gezocht

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Mensen met meer informatie over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0800-7000. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.