Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 januari 2015, 12:28

Fietser (77) overlijdt na aanrijding met auto

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Een 77-jarige man is woensdagavond overleden aan de gevolgen van een aanrijding met een personenauto op dinsdag 20 januari 2015.

 

De man fietste die middag omstreeks 15.35 uur in de richting van het Waterlooplein over de Amstel. Hij werd bij het oversteken van een voorrangsweg ter hoogte van de Blauwbrug aangereden door een personenauto. Het slachtoffer werd met ernstig hoofdletsel naar een ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij acht dagen later aan zijn verwondingen.

 

De exacte toedracht van het ongeval is nog onderwerp van onderzoek. In het onderzoek is de politie nog op zoek naar getuigen van het dodelijke ongeval. Mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.