Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 januari 2015, 12:45

Mannen in auto dreigen met speelgoedwapen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – De politie heeft donderdagavond 29 januari 2015 drie mannen op het Damrak aangehouden. Het trio had kort daarvoor ter hoogte van het Leidseplein vanuit een personenauto een vuurwapen getoond.

 

Bij deze situatie maakten ze ook geluiden alsof ze aan het schieten waren. Omstanders waarschuwden de politie en gaven een goede omschrijving van de personenauto. Op strategische plekken namen politiemensen positie in en kwam de personenauto in beeld. De personenauto werd klemgezet op het Damrak, waar vervolgens ook de aanhouding plaatsvond. In eerste instantie werd de aanhouding uitgevoerd door politiemensen van de surveillancedienst. Zij werden direct ondersteund door het arrestatieteam. De drie verdachten, allen 21 jaar oud, zijn naar een politiebureau overgebracht. De personenauto werd in beslag genomen en in het voertuig werd een speelgoedvuurwapen aangetroffen. De mannen zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie en in verzekering gesteld. Ze worden vandaag gehoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.