Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 januari 2015, 14:23

Gewonden bij poging overval woonboot Panamakade

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Bij een poging overval op een echtpaar, woonachtig op een woonboot aan de Panamakade, zijn donderdagavond 29 januari 2015 drie personen gewond geraakt. Onder hen één van de overvallers, die momenteel in het ziekenhuis ligt met een steekwond.

 

De twee overvallers drongen omstreeks 22.10 uur de woonboot van het echtpaar binnen en raakten slaags met de bewoners. Daarbij liep de vrouwelijke bewoonster (52) een hoofdwond en één van de overvallers een steekwond op. De mannelijke bewoner (52) raakte lichtgewond, zijn vrouw moest voor behandeling naar een ziekenhuis. De overvallers kozen door het handgemeen eieren voor hun geld en vertrokken zonder buit. Terwijl gewaarschuwde agenten zich naar de woonboot spoedden, kwam de melding binnen dat één van de overvallers zich mogelijk bij de spoedeisende hulp van een ziekenhuis had gemeld. Hij is inmiddels geopereerd, verkeert buiten levensgevaar en wordt op korte termijn verhoord met betrekking tot het incident. Het gaat om een 21-jarige man uit Almere.

 

Van diverse getuigen zijn getuigenverklaringen opgenomen. De politie zoekt nog wel getuigen. Mensen die rond het tijdstip van de overval iets opvallends hebben gezien in de buurt van de Panamakade, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.