Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 januari 2015, 15:04

Beheerder koffiehuis verdacht van illegale gokpraktijken

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Bij een geplande controle door politie, gemeente, belastingdienst en Douane is donderdag 29 januari 2015 omstreeks 19.20 uur in een koffiehuis aan de Baffinstraat de 23-jarige beheerder aangehouden op verdenking van illegale gokpraktijken.

 

De politie nam twee laptops in beslag. Op één laptop was illegaal gegokt. De Douane trof in de zaak een hoeveelheid drank en tabak ten behoeve van verkoop aan, waarvoor geen vergunning was verleend.

 

De verdachte is vrijdagochtend na verhoor heengezonden. De controle vond plaats naar aanleiding van een eerdere controle waarbij ook illegale gokpraktijken aan het licht kwamen. De politie nam vier weken geleden in die zelfde zaak twee laptops, waarop illegaal werd gegokt, eveneens in beslag.

De politie rapporteert haar bevindingen van deze controles aan de gemeente Amsterdam, teneinde te beoordelen of het koffiehuis gesloten moet worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.