Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 februari 2015, 17:28

Overvallers Kijkshop Burgemeester de Vlugtlaan gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

KijkshopAMSTERDAM – Twee gewapende mannen hebben donderdagochtend 20 januari de Kijkshop aan de Burgemeester De Vlugtlaan in Amsterdam West overvallen. Terwijl de een een vitrine stuk slaat, eist de ander de inhoud van de kassa.

 

Omstreeks 10.00 uur komen de mannen de winkel binnen. Eén van hen loopt naar de kassa met in zijn hand een vuurwapen. Hij loopt eerst wat rond tot het moment dat een medewerkster verschijnt. Hij richt dan meteen het vuurwapen op haar en eist de inhoud van de kassa. De vrouw moet het geld in een tas stoppen. Dit alles gebeurt in aanwezigheid van een klant die bij de kassa staat.

 

De andere overvaller loopt meteen naar een vitrinekast. Hij trekt handschoenen aan en begint met een hamer het glas in te slaan. Als het uiteindelijk lukt het glas te breken, trekt hij cassettes met gouden sieraden uit de kast. Na anderhalve minuuut verlaten de mannen de winkel in de richting van Plein ’40-’45.

 

Tips 

Herkent u de mannen op de foto? Ze zijn redelijk herkenbaar als ze de winkel binnen komen lopen. Of heeft u andere informatie in deze zaak? U kunt uw informatie telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld MIsdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.