Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 februari 2015, 12:06

Bejaarde vrouw raakt gewond na laffe straatroof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMSTERDAM – Op dinsdag 3 februari is een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van een straatroof. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

 

Rond 13.00 uur pinde een 87-jarige vrouw geld bij een bank aan de Tussen Meer. Vervolgens deed zij boodschappen bij een supermarkt in dezelfde straat, om daarna haar weg te vervolgen richting huis. In de straat het Korte Water viel iemand haar van achteren aan en beroofde de vrouw van haar tas. De bejaarde vrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar hoofd en hand.

 

Signalement

De dader is vermoedelijk een man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg die dag waarschijnlijk een licht gekleurde jas.

 

Getuigen gezocht

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De politie wil met name in contact komen met personen die de straatroof hebben zien gebeuren, of mensen die mogelijk voorafgaand aan de straatroof verdachte personen hebben gezien in de omgeving van het Korte Water.

 

Iedereen die meer informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.