Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 februari 2015, 8:33

Agent in vrije tijd grijpt voortvluchtige Britse drugsdealer

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Een politieman heeft in de Ferdinand Bolstraat op woensdagmiddag 4 februari om tien over halfzes in zijn vrije tijd een voortvluchtige Brit herkend en aangehouden. De 46-jarige voortvluchtige werd sinds november 2014 gezocht door de Britse autoriteiten in verband met harddrugshandel.

 

De politieman zat in zijn vrije tijd in een tram en terwijl deze langs een horecagelegenheid reed dacht hij een voortvluchtige Brit te herkennen. Hij stapte uit de tram en liep de horecagelegenheid in en hoorde dat de bewuste man in het Engels sprak. Hij belde voor ondersteuning van geüniformeerde politiemensen en kon bij hun aankomst tot de aanhouding overgaan. Er liep een Europees Aanhoudingsbevel voor deze voortvluchtige in verband met de handel in harddrugs. Vanuit de Dienst Regionale Recherche worden met enige regelmaat foto’s van voortvluchtigen verspreidt onder met name de politiemensen op straat. Daarom was de bewuste politieman op de hoogte van de signalering. De voortvluchtige wordt vandaag voor een officier van justitie geleid.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.