Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 februari 2015, 17:00

Drietal besteelt 91 jarige man met vlekkentruc

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

VlekkentrucAMSTERDAM – Een 91-jarige man is slachtoffer geworden van de klassieke vlekkentruc. De drie mannen die de truc uitvoeren weten een envelop met geld uit zijn binnenzak te stelen. De drie staan goed op beeld.

 

Op donderdagochtend 6 november neemt het slachtoffer geld op bij een bank aan het Osdorpplein. De envelop met het geld stopt hij in een binnenzak van zijn jas. Hij loopt vervolgens naar een daar gevestigde electronicawinkel. Op camerabeelden van de winkel is te zien dat een man naar het slachtoffer loopt en iets aanbrengt op zijn jas. Dan wordt de bejaarde man aangetikt door een andere man. Deze man spreekt niet, maar wijst naar de rug van de bejaarde man en geeft hem zakdoekjes. Hierop ontdekt het slachtoffer een bruine, modderachtige drab op zijn jas.

 

Met de zakdoekjes probeert hij zijn jas schoon te maken. Dit lukt ten dele. Een derde man komt ook nog even ‘helpen’. Al helpende weet een van de mannen de envelop uit de binnezak te pakken.

 

Tips
Herkent u de mannen op de foto? Ze zijn goed herkenbaar als ze de winkel binnen komen lopen. Of heeft u andere informatie in deze zaak? U kunt uw informatie telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld MIsdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.