Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 11:18

Dood Beyhan Demirçi (60) mogelijk persoonsverwisseling

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 17 februari aandacht aan de liquidatie van de 60-jarige Beyhan Demirçi. Zij werd op woensdag 14 januari beschoten op het balkon van een flatwoning aan de Pieter van der Werfstraat in Amsterdam. De politie heeft aanwijzingen dat de schutter het mogelijk op een ander had voorzien.

 

Demirçi werd op woensdagavond 14 januari met een automatisch vuurwapen beschoten toen ze op haar balkon – onder een dekentje – een sigaretje rookte. Ze overleed ter plekke. Mogelijk hebben de daders zich vergist en hadden ze het gemunt op haar schoonzoon, die regelmatig op datzelfde balkon zat te roken, en actief lijkt te zijn binnen het criminele milieu.

 

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond 17 februari om 20.30 uur op NPO 1 en wordt woensdag om 12.25 uur herhaald op NPO 2.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.