Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 16:36

Politie vernietigt steekwapens uitgaansleven

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

WapensAMSTERDAM – De politie gaat de onveilige voorwerpen die zijn ingeleverd bij de uitgaanscentra rond het Leidseplein vernietigen. Voor wapens, die strafbaar zijn, volgt inbeslagname en aanhouding van de eigenaar. De politie wil met deze maatregelen het uitgaansleven op en rond het Leidseplein nog veiliger maken.

 

De bezoekers van de diverse horecagelegenheden leveren hun onveilige voorwerpen, zoals (hobby)messen, kurketrekkers, scharen, scheermessen, schroevendraaiers, vorken en andere scherpe voorwerpen in bij de portier. In een aantal gevallen treffen de portiers deze voorwerpen aan bij een fouillering. De portiers deponeren deze voorwerpen in een kluis. De politie leegt op enig moment de kluis en vernietigt deze voorwerpen om te voorkomen dat ze weer in omloop komen.

 

Laat onveilige voorwerpen thuis
De politie adviseert het uitgaanspubliek deze onveilige voorwerpen thuis te laten, waardoor letselincidenten worden voorkomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.