Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 februari 2015, 10:06

Getuigenoproep inbraak Hermanus Coenradistraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt getuigen van een woninginbraak aan de Hermanus Coenradistraat. Op donderdag 19 februari omstreeks 15.45 uur hield de politie twee mannen in de leeftijd van 19 en 20 jaar aan. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Bij de inbraak zijn diverse goederen uit de woning weggenomen. Een buurtbewoner zag dat de mannen zich verdacht ophielden bij de woning. Bij het zien van hem en de bewoner zetten de mannen het op een lopen. De gewaarschuwde politie kon de mannen op aanwijzing van getuigen kort daarna aanhouden. Tijdens hun vlucht gooide een van de verdachten een sleutelbos op een dakje. De politie heeft diverse getuigen gehoord, maar zou graag nog in contact komen met andere getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen.

 

De politie is vooral op zoek naar de dame die heeft verteld dat zij de mannen bij het zwembad naar binnen zag gaan en dat een van hen sleutels op het dak gooide.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.