Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 februari 2015, 14:14

11.000 euro geïnd bij gezamenlijke controle

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – De politie heeft tijdens een gezamenlijke controle met belastingdienst en gemeente op en rond het Plein 40-45 zeven verdachten aangehouden voor uiteenlopende feiten. In totaal is voor 10.000 euro aan openstaande belastingschuld en 11.000 euro aan openstaande boetes geïnd.

 

De controle in kader van het Donkere Dagen Offensief vond plaats op donderdagavond 19 februari 2015. Onder de aangehouden verdachten bevonden zich twee woninginbrekers, drie personen die in het bezit waren van een vals identiteitsbewijs, een persoon die zich niet kon identificeren en een scooterrijder die aan de controle trachtte te ontkomen.

 

De politie schreef 40 bekeuringen uit voor diverse verkeersovertredingen, nam twee auto’s in beslag en vorderde een rijbewijs in. Uit de 529 blaastesten kwam 1 bestuurder naar voren die teveel alcohol had gedronken. Opvallend was het hoge bedrag aan geïnde boetes. Twee gesignaleerden rekenden beiden die avond direct 4000 euro aan openstaande boetes af.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.