Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 februari 2015, 14:59

Man met vuurwapen leidt politie naar hennepplantage

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Twee mannen in de leeftijd van 55 en 27 jaar zijn donderdag 19 februari 2015 aangehouden op verdenking van wapenbezit. In de woning van de 55-jarige man trof de politie een vuurwapen en een kleine hennenplantage aan. De politie nam het doorgeladen pistool en 66 hennepplanten in beslag.

 

Bij de meldkamer van de politie kwam rond 15.00 uur een melding binnen dat inzittenden van een personenauto op de A10 een vuurwapen lieten zien. Korte tijd later trof de politie de auto voor het adres van de tenaamgestelde aan. De agenten spraken de twee mannen, die voor deze woning in de

 

Viermasterstaat stonden, aan en vorderden de uitlevering van het vuurwapen. De 55-jarige man verklaarde dat het wapen binnen lag en bereid was om het af te geven. Hij had het aangeschaft omdat hij onlangs was overvallen en zich niet meer zo veilig voelde.

 

Het wapen lag in de woonkamer onder een kussen. Nader onderzoek in de woning wees uit dat in een slaapkamer een kweektent stond met 66 hennepplanten. De hennepplantage is ontruimd en het vuurwapen zal aan een nader onderzoek worden onderworpen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.