Redactie 112 0 reactie(s) di 24 februari 2015, 13:04

Beelden van betrokkenen liquidatie in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – Dinsdagavond 24 februari wordt in het tv-programma Opsporing Verzocht beeldmateriaal getoond van twee betrokkenen bij de liquidatie op Beyhan Demirci.

 

De 60-jarige vrouw werd op 14 januari om 22.08 uur doodgeschoten op het balkon van haar flat aan de Pieter van de Werfstraat in Amsterdam-Geuzeveld.

 

Zij rookte in het donker onder een dekentje een sigaret toen ze vanaf de flatgalerij met een Kalasjnikov werd beschoten. Ondanks reanimatiepogingen door de hulpdiensten overleed de zwaargewonde vrouw in haar woning.

 

Persoonsverwisseling

Het rechercheteam dat deze zaak onderzoekt heeft nog geen reden gevonden waarom iemand haar iets zou willen aandoen. Mevrouw Demirci zorgde voor haar familie en in de 35 jaar dat ze in Nederland woonde is ze nooit met de politie in aanraking geweest. Het vermoeden bestaat dat de schutter het voorzien had op de schoonzoon van Beyhan Demirci die een tijdje bij zijn schoonmoeder in huis heeft gewoond en daar nog regelmatig kwam. Hij is een bekende van de politie en lijkt actief te zijn binnen het criminele milieu.De schutter kan zich vergist hebben omdat ook deze schoonzoon sigaretten rookte op het balkon en hij van afstand een zelfde postuur heeft als zijn schoonmoeder. Daarbij was het donker en door de deken was er ook nauwelijks iets van haar gezicht te zien.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.