Redactie 112 0 reactie(s) di 03 maart 2015, 11:48

Inbrekers op pad met breekijzer en pepperspray in Oost

Laatst bijgewerkt: zondag 13:08 uur

AMSTERDAM – De politie heeft zondagmiddag 1 maart vier mannen aangehouden in Oost. Het viertal wordt verdacht van poging tot inbraak.

 

Een buurtbewoner zag dat een groepje mannen voor de centrale toegangsdeur van een appartemencomplex aan de Roomtuintjes aan het rommelen was. Toen de vrouw vanuit haar raam naar beneden schreeuwde, kozen de inbrekers het hazenpad. De politie werd gealarmeerd en toegesnelde

agenten konden het viertal op basis van het signalement – één van de mannen droeg een opvallende ijsmuts – op de Pontanusstraat aanhouden. Bij de mannen werd een breekijzer en een busje peperspray aangetroffen.

 

Vast

Het gaat om vier mannen van 22, 32, 35 en 47 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De verdachten worden woensdag 4 maart voorgeleid voor de rechter-commissaris en zitten nog vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.