Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2015, 11:29

Slachtoffer bedreiging krijgt wapen op keel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:08 uur

AMSTERDAM ZUIDOOST – De politie zoekt het slachtoffer van een bedreiging, welke plaatsvond op zaterdag 21 februari 2015 omstreeks 13.00 uur in het winkelcentrum de Kameleon aan de Karspeldreef. Het slachtoffer en getuigen kunnen zich bij de politie melden op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

De politie heeft iemand aangehouden die een op een vuurwapen gelijkend voorwerp die middag op de keel drukte van het slachtoffer. Het slachtoffer had vermoedelijk ruzie met een oudere dame en man en nam de bedreiger het voor deze twee op. De man die ruzie maakte is echter niet meer aangetroffen en heeft ook geen aangifte gedaan van de bedreiging die hij onderging.

 

Op het moment van de bedreiging was er veel publiek in het winkelcentrum die mogelijk ook hiervan getuige zijn geweest. De politie zou ook graag met deze getuigen in contact komen.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.