Redactie 112 0 reactie(s) ma 16 maart 2015, 18:04

Schot gelost bij overval kantoorpand Bos en Lommerweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – Maandagmiddag 16 maart heeft er rond 13.10 uur een overval plaatsgevonden op een kantoorpand aan de Bos en Lommerweg. Bij de overval is geschoten en een medewerker raakte hierdoor gewond aan zijn been. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding. Op het moment van de overval waren drie medewerkers in het pand aanwezig. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

 

De overval werd gepleegd door twee mannen. Zij zijn zonder buit gevlucht op een bruine scooter met een blauwe kentekenplaat. De mannen hadden tijdens de overval een bivakmuts over hun hoofd. De ene verdachte droeg een korte zwarte jas, de andere had een langere bruine jas aan met een split aan de achterzijde. Eén van de mannen heeft vermoedelijk een verwonding aan zijn hoofd opgelopen tijdens de overval. Mogelijk valt dit op bij mensen uit zijn omgeving.

 

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die de verdachten hebben gezien tijdens hun vlucht. Informatie kan worden doorgegeven aan de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.