Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2015, 16:41

Man nog altijd niet aanspreekbaar na ernstige mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – Op zondagavond 1 maart, rond 21.30 uur heeft er een ernstige mishandeling cq. poging tot doodslag plaatsgevonden in de Spuistraat, waarbij een 48-jarige man uit voormalig Joegoslavië, woonachtig in Amsterdam, het slachtoffer werd. Het opsporingsprogramma Bureau 020 op AT5 besteedt woensdagavond 18 maart aandacht aan deze zaak.

 

Die avond komt er een melding binnen bij de politie dat er in de Spuistraat, ter hoogte van nummer 125, een aanrijding zou hebben plaatsgevonden, waarbij een man zwaargewond zou zijn geraakt. Eenmaal ter plaatse ontstaan hier al gauw vraagtekens bij en lijkt het er op dat het slachtoffer door een andere oorzaak zijn letsel heeft opgelopen. Het onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat de man slachtoffer is geworden van een zeer ernstige mishandeling cq. poging tot doodslag.

 

Het slachtoffer wordt met ernstig neurologisch (hoofd)letsel opgenomen in een ziekenhuis en het is maar zeer de vraag of hij ooit volledig zal herstellen. Hij is nog altijd niet aanspreekbaar.

 

Getuigen en achtergrond

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar deze zaak is dringend op zoek naar getuigen en naar de achtergrond van deze zaak. Camerabeelden uit de omgeving worden nog onderzocht. Ook houdt het team er rekening mee dat het slachtoffer mogelijk ergens anders in de directe omgeving is toegetakeld en op die lokatie is achtergelaten.

 

Het slachtoffer was die avond gekleed in een trui met horizontale rode/grijze strepen met daaroverheen een bodywarmer, een blauwe spijkerbroek en groene sportschoenen. Het slachtoffer is 1.70m. lang, heeft een blanke huidskleur en kort donkerblond haar.

 

Tips

Mensen met tips kunnen terecht bij de Opsporingstiplijn via 0800-6070.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.