Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2015, 13:27

Getuigenoproep ongeval Postjesweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – Op vrijdagavond 20 maart ontstond een aanrijding tussen twee auto’s. Eén van de auto’s heeft hierbij meerdere fietsers en scooterbestuurders geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

 

Een 27-jarige automobilist reed omstreeks 18.10 uur over de Hoofdweg, komende vanuit de richting van het Mercatorplein. Hij wilde linksaf de Postjesweg op rijden. Op datzelfde moment reed een 19-jarige bestuurder in tegengestelde richting in een zwarte Volkswagen over de Hoofdweg. Op de kruising van de Postjesweg met de Hoofdweg ontstond een aanrijding tussen de twee auto’s.

 

Twee personen naar ziekenhuis

De zwarte auto tolde door de aanrijding rond en kwam op het fietspad tot stilstand. Hierbij zijn diverse fietsers en scooterrijders geraakt. De fietsers en scooterrijders zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De 19-jarige automobilist en een 27-jarige scooterrijdster zijn naar het ziekenhuis gebracht, maar konden dezelfde avond het ziekenhuis nog verlaten.

 

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. De afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft ter plekke sporenonderzoek verricht, waardoor de weg vrijdagavond enige tijd afgesloten was. In verband met het onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen en in het bijzonder mensen die de zwarte Volkswagen hebben zien rijden. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.