Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2015, 18:43

Winkel Lambertus Zijlplein overvallen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

AMSTERDAM – Zaterdagmiddag 21 maart hebben twee mannen een winkel aan het Lambertus Zijlplein overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 17.45 uur kwamen twee mannen de winkel aan het Lambertus Zijlplein binnen en bedreigden de aanwezige medewerkers en klanten met een steekvoorwerp. Vervolgens sloegen zij met een nog onbekende buit op de vlucht. Bij de overval raakte niemand gewond.

 

Burgernet
Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de overvallers en een centralist van de politiemeldkamer startte een Burgernetactie. De daders zijn nog niet gevonden. Zij zijn voor het laatst gezien in de omgeving van de Pieter van der Werfstraat.

 

Signalement
Het gaat om twee mannen van ongeveer 20 jaar met een lichtgetinte huidskleur en donkere kleding. Eén van hen heeft een spits gezicht en droeg een witte capuchon.

 

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Mensen die getuige waren van de overval, meer weten over de vluchtroute of weten wie de daders zijn, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.