Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 maart 2015, 17:43

Duo op scooter berooft oudere vrouw van tas

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:09 uur

AMSTERDAM – Op zaterdag 21 maart hebben twee jongens op een scooter een vrouw van haar tas beroofd. De politie is op zoek naar het slachtoffer van de beroving.

 

Rond 14.00 uur liep een oudere vrouw met een rollator over de Noordzijde, ter hoogte van een watersportschool. Twee jongens op een scooter reden langs de vrouw, gristen haar tas mee en gingen er vandoor in de richting van het BP-tankstation.

 

Wie is het slachtoffer?

De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan van de beroving. Bent of kent u deze vrouw? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844. Ook getuigen van het voorval spreekt de recherche graag.

 

Doe altijd aangifte

Wat de politie niet weet, kan zij ook niet aanpakken. U wilt dat de dader wordt gepakt en dat uw schade wordt vergoed. Doe daarom altijd aangifte. Zonder aangifte kan de politie meestal geen opsporingsonderzoek instellen, en kunt u de schade niet op de dader of de verzekering verhalen.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.