Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 maart 2015, 15:55

Amsterdammer verliest wapen als hij op de vlucht slaat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:09 uur

SCHIPHOL – De politie heeft dinsdagochtend 24 maart na een achtervolging over de A4 ter hoogte van Schiphol een 23-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van verboden vuurwapenbezit. Een 20-jarige vrouw uit Amsterdam is aangehouden voor negeren van een stopteken.

 

Tijdens de surveillance zagen politiemensen een auto rijden waarvan de eigenaar nog een hoog boetebedrag had openstaan. Om te kijken of de eigenaar ook in de auto zat, gaf de politie een stopteken. De auto voldeed hier niet aan en vluchtte met hoge snelheid. Op een gegeven moment stopte de auto boven op een afrit. De twee inzittenden zetten het op het lopen. De vrouw werd al vrij snel staande gehouden. De man rende het talud af is na een achtervolging te voet uiteindelijk op de Loevesteinse Randweg op Schiphol aangehouden.

 

Horloge

Bij nader onderzoek van de weg die de man op zijn vlucht te voet had afgelegd troffen de agenten een vuurwapen aan. Dit wapen is vermoedelijk afkomstig van de 23-jarige Amsterdammer. De bestuurster had om haar pols een horloge ter waarde van 35.000 euro Dit horloge is in beslag genomen. De politie onderzoekt of dit horloge is verkregen met geld dat is verdiend met criminele activiteiten.

 

De Amsterdammer heeft de auto pas één dag in zijn bezit en heeft dus niets met het openstaande boetebedrag te maken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.